Skip to content

AVG Wetgeving

Autorijschool Wim Mudde
Dorpsstraat 51
2831AM Gouderak
mudde@live.nl
Tel. 0627027008

De persoonsgegevens welke u invult via ons inschrijfformulier worden opgeslagen om u te kunnen contacteren wanneer dit nodig is voor het inplannen van lessen en/of examens. De gegevens worden uitsluitend gebruikt voor ons algemene klantenbestand en niet verkocht aan derden. Wanneer u klant wordt zullen de gegevens worden bewaard, uw gegevens worden verwijderd één jaar na het behalen van het rijbewijs. Wanneer u geen gebruik zult maken van onze diensten of u bent als klant inactief en u wilt uw gegevens uit ons klantenbestand verwijdert hebben, kunt u dit aangeven per e-mail naar mudde@live.nl.

U heeft recht op inzage, rectificatie of het wissen van uw persoonsgegevens, een e-mail naar mudde@live.nl met dit verzoek is voldoende. U heeft daarnaast het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

De gegevens welke verstuurd worden via ons inschrijfformulier lopen via de servers van Strato.com te Duitsland, deze worden daar ook opgeslagen, Duitsland is een adequaat verklaard land in het verzamelen van deze informatie.